Dr Tand är bokad!!!

Just ringt tandläkaren, ska dit kl 10.45 imorgon och pinas. Vill inte men måste ju!!! Blir tungt då jag jobbar till kl 07.00. Blir att åka hem och sova ca 2 timmar för att sedan ta sig till skräckstolen. Kanske är bra med lite sömn innan man ska dit. Lär ju vara galet trött efter 2 timmars sömn så man lär väl känna sig dåsig och lite avslappnad, hoppas på det i varje fall! Efter tandläkaren så får jag åka hem och krypa ner i säng igen då det blir en natt till innan jag börjar arbeta dag annars hade jag kämpat mig uppe! Vet inte vad jag ska göra imorgon natt men det det får jag reda på imorgon eftermiddag.

Till alla som hatar väckarklockan kan jag bara säga att jag ska ställa min väckarklocka med glädje varje kväll jag går och lägger mig!!!

God morgon dagen god natt natten!!! :-)


Nu ska jag sitta och skrämma upp mig själv inför morgondagens tandläkarbesök så att jag känner mig ännu ynkligare och ännu mer nervös än vad jag redan gör!!! Är fan skit skraj!!! :-s

Hej svejs...

Tappad plomb = stort hål i pluskan?!?!

Satt i godan ro på väg till jobbet smaskandes på ett tuggummi som vanligt! Helt plötsligt så har jag tuggat bort en plomb, känns som att jag har ett hål lika stort som Gotland i tanden nu!!! Känns inget vidare då jag är livrädd för tandläkaren!!!! Har alltid kallat tandläkarstolen för skräckstolen och det med all rätt!!! Blir sjukt svettig hela jag så fort jag kliver in genom dörrarna till tandläkaren, finns fan inget värre! Ser inte fram emot samtalet jag måste göra till honom i morgon men det är ju tyvärr nödvändigt. Ingen idé att vänta och ringa för då lär man väl få tandvärk på kuppen också!!! Har aldrig tappat en plomb förut och kommer inte ihåg när jag lagade ett hål sist! Så jag har inte en aning om vad det kommer att kosta men det är säkert skitdyrt!!!

 


På återseende från en skakig och nervig kille... :-s


Glad kille!!!

Jobbar som sagt mina sista nätter på Danderyds sjukhus och har inte vetat vart jag ska jobba eller hur jag ska jobba från och med 1 Okt. Ringde min chef idag och skulle kolla vad som händer då vi har småpratat lite om hur vi ska göra från och med 1 Okt. Hon sa då att det finns en tjänst ordnad till mig men kunde inte säga vad det var för något då sekretess råder. Hon kan inte säga något innan kl 12.00 den 1 Okt. Det enda jag kunde få reda på var vilka arbetstider och dagar det var och att hon kände på sig att jag skulle bli nöjd. Jag har en liten liten liten aning om vad det kan vara (kan ju ha fel också)! Klart redan nu är att det inte blir nåt mer nattjobb vilket känns så otroligt skönt att få slippa dock jobbar jag varannan helg men det överlever jag! Visserligen blir det långa dagar nu när jag kommer börja arbeta dag (kl 07-19) men jag får ju tillbaka ett socialt liv som nästan helt förvinner när man jobbar natt, nu kan man ändå göra nåt roligt den stunden man är ledig efter jobbet!

Tänk att bara få komma hem och mysa i soffan en stund innan man ska gå och lägga sig tillsammans med sin älskade istället! Det har kännts som lyx för mig att gå och lägga sig och sova samtidigt som min älskade om kvällarna, varit alldeles för få sådana kvällar!!! Oftast har det sett ut som så att man har fått ca 2 timmar tillsammans innan jag åkt till jobbet vilket har kännts jätte tungt emellanåt.

Är så skitglad över att slippa nattjobb, nästa mål är att jobba helgfria vardagar! Har eventuellt ett sån tjänst på gång men det är bit dit än......




Bakat skridskor!

Idag har jag varit och bakat skridskorna (värmt dom för bättre passform) som jag införskaffade i fredags. Kunde inte baka dom i fredags då vi hade träning på kvällen, måste vänta 24 timmar innan man kan använda dom igen efter att dom har värmts upp! Det onda jag hade i anklarna på träningen kommer vara som bortblåst nu då dom sitter som helgjutet runt mina fötter!

Helgen varit väldigt mycket upp och ner. Ena dagen jätte bra för att andra dagen vara jätte dålig!
Var ute med LG och Sofia igår förmiddag och tog upp nät, skötte och långrev! Va helt dött, knappt ett liv. Fick max 2 kg strömming i skötten och i dom andra var det helt dött!

Ikväll börjar mina sista 3 nätter på Danderyds sjukhus, känns lite tråkigt men inget jag kan råda över.  Bara att bita (bryta) ihop och ta nya tag och blicka framåt!

Det reder sig,
sa han som sket i såsen.


Seeeeeeeeeee yaaaaaa...

Grrrrrrrrrrrrrrr........

Skulle hjälpa Nolli att baka bullar och muffins igår! Gick åt skogen men några bullar blev det allt. En gasspis är ju helt underbar när man skall använda gasplattorna men ugnen är ju totalt kass. Är ju totalt omöjligt att få jämn över och undervärme i ugnen. Mitt tålamod var verkligen nere på botten igår, tur att barnen var hemma så jag kunde hålla igen alla galna ord som ville smita ur min mun!!! Idag är jag åter på bra humör och skall så förbli resten av dagen.

Nadja är sjuk och hemma idag men vid gott mod ändå. Sitter och håller henne och Claudia sällskap nu när dom sitter och målar blommor och tjejer. Noelia blev ju tvungen att stanna hemma också så Claudia behövde inte heller åka till skolan eftersom hon går på 6-års verksamhet! Idag har vi bokat tvättstugan kl 12.00 så det är snart dax att ta tag i det! Vi ska också åka iväg och köpa mat till Molle samt klippa hans klor!!!


Det glada hjärtat lever längst!!!

Pēc atkalapvienošanās...

Mulet & regn!

Slog upp mina ögon kl 13.00 och konstaterade att det var tråkväder ute. Man ska väl inte klaga egentligen då det har varit sol och fint ganska många dagar nu. Men jag klagar, jag hatar verkligen gråväder!!! Humöret sjunker ju ner till fotsulorna direkt! Men men bara att hålla ut, efter regn kommer solsken. Sitter just nu och väntar in 1 storsessa och 2 småsessor!!! Ska bli kul att umgås lite med dom innan jag åker iväg till jobbet. Kör sista natten idag och sen är det 5 sköna underbara lediga dagar som väntar! Denna ledighet tänkte jag försöka ta det någorlunda lugnt och bara njuta. Får väl se hur det går med att "ta det lugnt" då jag har lite svårt för att bara ta det lugnt men som det känns nu så skulle det vara kanonskönt att bara få göra det!!!

Kell kokkutulek...

Jag har gjort det IGEN!!!

Väldigt jobbig situation det här!!! Har ingenting att skylla på och har inga undanflykter heller, allt är mitt eget fel!! Lika bra att säga som det är! Jag har, jag har...... Usch, fan jobbigt att erkänna ju! Okej här kommer det! JAG HAR DISKAT IDAG IGEN!!!!! Puuuuuuuuuuh vad skönt nu var det sagt! Börjar nästa undra om jag är beroende av den där jäkla diskborsten och diskmedlet!!! Gud vad skönt det känns att man har kurage nog för att erkänna sina brister och svagheter!!! Vore ju kul om man kunde gå förbi köket och bara le hånfullt mot diskberget och tänka "jag diskar senare" eller "jag skiter fan totalt i det"!!!  Måste nog börja jobba med mitt inre liv för att få bukt på detta problem ;-)!!! Nog om detta livsfenomen...


Nu ska jag fixa iordning mig och åka ner till Tumba för att möta upp Noelia och följa med småtjejerna på deras dansskola. Efter det styr jag min kos mot jobbet igen! Har bara inatt och imorgon natt kvar sen är jag ledig ända tills på måndag vilket ska bli jätte skönt. Dagens pitstop blir Mc Donalds eller Donken som alla svennebananer säger på väg till jobbet. Man äter ju inte direkt nyttigt när man är på flyende fot!!!


Auf Wiedersehen!!!

Upp över mina öron!!!

Idag åkte jag en sväng till Lagnö och hälsade på, var bara mamma hemma då pappa jobbade! Fikade lite med mamsen och åkte sedan in till Guldfynd i Sickla för att hitta något fint till min älskade Noelia. Efter att ha kikat runt en stund i butiken så fastnade jag för ett par örhängen som jag köpte. Bilen fortsatte sen vidare hem till Noelia och jag lämnade över min "surprise" till henne!  Hon log när hon öppnade asken med örhängena i och gav mig sen en stor kram och en jätte puss (tror hon blev glad eller så luras hon bra). Småsessorna kommer hem till Nolli idag så det blev till att fixa lite i lägenheten inför deras ankomst.  Jag grejade lite med Molles bur och Noelia dammsög och dammade. Vi hann också med att kolla lite på hemnet och hittade ett fint radhus vid Tullinge ungefär. Kollade när det skulle vara visning och det var idag kl 15.00-15.45. Vi kollade direkt vad klockan var men vi var försent ute, uret visade redan kl 15.50. Slängde iväg ett mail till mäklaren i stället för att höra om det blir någon mer visning så det är bara att avvakta. Blev ungkarlsmiddag innan jag åkte till jobbet idag, Chorizo med bröd och räksallad. Shit så gott!!!! Är fullkomligt galen i korv skulle kunna äta hur mycket som helst...

See yaaaaaaaaaaaaaaa..................




Att så lite gör så mycket!

Jobbat natt som vanligt, hemma och sussa vid kl 07.15 i morse. Brukar ju bara sova till kl 12.00 ungefär men idag så hände något!!!! Vaknade först kl 13.30 av att min älskade Noelia ringde och väckte mig (bättre väckarklocka finns inte). Helt otroligt att jag ens sov så länge! Gick upp och duschade för att sedan dammsuga, diska (fan vad jag dammsuger och diskar jämt :-s) och bära ner lite prylar i källaren. Efter en liten stund kom Noelia förbi och vi åkte iväg för att titta lite i affärer. När vi var klara med affärerna blev det ett pitstop på sibyllan i Gustavsberg för ett skrovmål hamburgare.  När vi fyllt våra magar gick vi ner till ekhallen för att kolla in Sofia och Mattis grabb Elliot som har börjat lira ishockey. Hur coolt som helst att se småknattarna lira hockey. Blev toksugen själv på att lira hockey och som tur är så kliver mitt lag på is fredagen den 25 September. Inte känt nåt sug efter hockeyn alls i år men idag fanns det där eller snarare det kom fram när jag såg småknattarna lira!!!! Jag vill spela NU!!!! Strax efter kl 18.00 var det dax att bege sig till jobbet igen och Noelia brummade iväg till en tjejkväll! Så skönt att hinna göra lite nytta och roligt de få timmar man har ledigt mellan arbetspassen på helgerna. Känns som man får lite helg ändå trots allt!!!



Till Dig mitt hjärta!

Kärleken kommer och kärleken går,
ingen kan tyda dess lagar.
Men dej vill jag följa i vinter och vår
och alla min levnads dagar.
Mitt hjärta är ditt,
ditt hjärta är mitt
och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din,
din lycka är min
och gråten är min när du gråter.

Kärleken är så förunderligt stark,
kuvas av intet i världen.
Rosor slår ut ur den hårdaste mark
som sol över mörka gärden.
Mitt hjärta är ditt,
ditt hjärta är mitt
och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din,
din lycka är min
och gråten är min när du gråter.



Jag älskar dig!!!


Rött eller grönt? Hmm!!!

Är bara tvungen att lägga in denna!
Dunderskön, hahaha!!!
Tänk er för nästa gång ni ska över zebrafältet!!!


Usch, börjar redan få vinterångest!!

Bara höst än så länge och jag har redan mina tankar i april!!!
Kan inte vintern gå ovanligt fort denna gång, snälla!!!


Fredag med blandade känslor!!!

Ingen rolig fredag idag! Börjar jobba och ska jobba ända tills på onsdag! Att jobba helg är en sak men när man har 2 st dagar till att slå ihjäl efter helgen så känns det tungt. Helgen blir så konstigt lång på något sett och det känns som att den slutar först på onsdag!!! Jobbade 12 timmar extra igår på Huddinge sjukhus, var riktigt roligt då jag träffade "Big" John som jag inte sett på säkert 7-8 år. Många skratt blev det och minnen som återupplivades... Just idag händer inte så mycket, Nolli är i skolan och jag ska fixa lite hos min bästa kompis, kaninen Molle (en trogen vän det) innan jag sticker iväg till jobbet!!!


Shopping blev legobygge!

Nolli och jag skulle spendera eftermidddagen/kvällen i farsta centrum men fick avsluta vår shoppingraid efter affär nummer 3, hann dock med att köpa ett par nya jeans. Vi blev tvungna att akut hoppa in som barnvakter åt 3 st reptiler!!! Väl på plats slog jag mig ner på golvet i barnrummet med kidsen och började bygga med lego!!! Meckade ihop ett legoplan som blev väldigt uppskattat!!

Ska jobba dag imorgon och måste gå upp redan kl 06.00, kommer inte ihåg när jag var tvungen att vakna till ett jobbigt klockalarm sist!!! Hoppas jag vaknar!?!? Buhuhuuuuuuuuuuuuuuu..........

Nu ska jag räkna får, natti natti...


Regler för sovrumsgolf!!!

1. Varje spelare ska ta med sig egen utrustning, vanligtvis en klubba och två bollar.
2. Spel på banan måste godkännas av ägaren till hålet.
3. Till skillnad från utomhusgolf ska man försöka få in klubban i hålet och lämna bollarna utanför.
4. För att få ett så effektivt spel som möjligt, bör klubban ha ett styvt skaft. Banägaren förbehåller rätten att undersöka skaftets styvhet innan spelet börjar.
5. Banägaren har rätt att begränsa klubbans längd för att undvika skador i hålet.
6. Poängen med spelet är att stöta så många gånger som möjligt tills banägaren är nöjd och spelet fullbordat. Misslyckas man med detta kan man nekas tillstånd att spela på banan igen.
7. Det anses som dåligt uppförande att spela på hålet direkt när man kommer till banan. De mer rutinerade spelarna tar tid på sig att beundra banan, med speciell uppmärksamhet på välformade bunkrar.
8. Spelare varnas att nämna andra banor de spelat på, eller regelbundet spelar på, för ägaren till den aktuella banan. Uppretade banägare har av denna anledning skadat spelares utrustning.
9. Spelare uppmanas att ha ordentliga regnkläder till hands för alla eventualiteters skull.
10. Spelare bör försäkra sig om att deras match är ordentligt inbokad, speciellt när en ny bana spelas för första gången. Tidigare spelare har blivit irriterade när de upptäckt att någon annan spelar på den bana de betraktar som sin egen.
11. Spelare bör inte förutse att banan alltid är tillgänglig för spel. Vissa spelare känner sig besvärade när de upptäcker att banan tillfälligt är under reparation. Spelare råds att vara extra taktfulla i denna situation. Mer avancerade spelare finner alternativa spelsätt när så är fallet.
12. Spelare råds att anhålla om banägarens tillstånd innan han försöker sig på det bakre nionde hålet.
13. Långsamt spel anmodas men spelare bör vara beredd att fortsätta i snabbare takt, åtminstone temporärt om banägaren så önskar.
14. Det uppfattas som en enastånde prestation att spela på samma hål flera gånger under en match.

FOOOOOOOOOOOOOORE.....................

Hjälpsamhet!

Att ge sina nära och kära en hjälpande hand är aldrig fel!!!
Det brukar gå lite lättare då!


Mår skit!

Nolli snodde fjärren till tvn exakt kl 19.59 för hon skulle minsann kolla på Idol! Eftersom jag är man i huset så fräste jag ju självklart ifrån direkt och förklarade att det är jag som bestämmer vad vi ska titta på, ELLER HUR!!! Man blir ju skit ynklig och känner sig som världens minsta människa när man får 2 stora (med betoning på stora) kvinnoögon stirrandes på sig som sakta men säkert borrar sig in i mina små klarblå alldeles jättesnälla pojkögon. Den elaka och bestämda kvinnostämman gör ju inte saken bättre som verkligen förklarar att det är just Idol som vi ska titta på!!!!!!!! Lyckas nicka lite försynt och väsa fram ett svagt "ok", så nu mår jag skit!!! Hur kan man som människa förnedra sig så otroligt som vissa gör? Vissa har ju ingen som helst självinsikt alls!!! Och så klagar de på juryn och säger att dom inte har någon smak för nya talanger alls. Men va faaaaaaaan, skärp er! En dövstum e ju fan bättre en vissa!!!!!

NÄR FAN SKA MAN FÅ BESTÄMMA ÖVER FJÄRREN TILL TVN???



Jocke 3 Polo 0!!!

Rond 1 = Tvättning.
Rond 2 = Dammsugning.
Rond 3 = Våttorkning invändigt.

Rond 1 gick helt klart till mig Den lilla Polon hade inte ett skvatt att sätt emot när jag pulveriserade honom med högtryckssprutan! Han blev genomblöt och jag tyckte jag skymtade en tår också!!

Rond 2 var Polo lite mer listig och kampen blev riktigt jämn denna gång. Han försökte finta bort mig med ett godis papper som han försökte gömma under passagerarstolen fram . Men då man är en väldigt van brottare så lyckades jag ta nack sving på Polo och han hostade ut det sista godispappret med en jätte suck och Polo fick se sig slagen även denna rond!

Rond 3 blev rena rama promenadsegern, Polo hade inte orken att sätta emot den fuktiga trasan som gick som en virvelvind över instrumentbrädan och dörrsidorna!!!

Känner jag Polo rätt så kan det bli retur möte redan efter nästa vecka!!! ;-)

Näkemiin...

"När man är frisk vill man många saker, när man är sjuk vill man bara en sak".

Jocke vs Polo (tjejens bil)...

Sitter och laddar inför dagens utmaning! Jocke vs Polo!!!!!!!!!! Är helt säker på att jag kommer vinna den matchen men jag måste verkligen ge allt för att lyckas  ta hem segern! Jag har mer erfarenhet än denna lilla Polo är också starkare och kan gå på knock direkt! Att dammsuga och tvätta en bil kan ibland jämföras med rena rama brottningsmatchen!!! Ni som sett denna Polo vet vad jag pratar om, finns mycket man måste brottas med!

Jag kom, jag såg, jag städade!!!!

Slutresultat följer.....

"För en generation sedan behövde människor vila efter avslutad arbetsdag. Nu behöver de motion".

Kollar vidare!

Vi började med att slänga i oss lite käk när vi anlände till IKEA. Var ganska lång kö till restaurangen så vi hann bara knata runt ca 45 minuter (har nog aldrig gjort ett sånt kort besök i det varuhuset) innan vi var tvungna att bege oss till radhusvisningen! Huset var tilltalande men kändes inte riktigt helt 100!!! Med andra ord letar vi vidare! Kommer säkert dyka upp något som faller oss i smaken gäller bara att ha lite is i magen fram tills dess! Suttit och kollat in Roast på kanal 5 nu, riktigt bra faktiskt!!!

Nu bliré sängen, natti natti....

En liten fräckis blir det också!!!

Vad är det för likhet mellan jehovas vittne och 2 pungkulor?
Jo, båda bankar på dörren men ingen kommer in i värmen.

Fullspäckad måndag!

Hemma i en varm säng prick kl 07.00 i morse som min älskade hade värmt upp hela natten!!! Galet skönt och mysigt att få krypa ner under täcket idag! Fullt ös direkt när jag steg upp ett par timmar senare kl 11.50!!! Gjorde en tjurrusning ner i tvättstuga och langade in 2 maskiner fulla med tvätt. Var jätte mycket tvätt idag så det blir totalt 5 st maskiner idag. Puuuuuuuuuuuuh!!!! Gick sen upp och fixade lite kaffe och en smörgås och tog det lugnt en stund! När jag tvättat klart så ska jag och Noelia ta en trip till alla tjejers "mecka" IKEA, får motvilligt erkänna att jag tycker det är skoj att knalla runt där också! Efter det ska jag och Noelia på radhusvisning kl 19.00. Har längtat som en galning efter denna visning hela helgen! Hoppas att det är något för oss, vem vet vi kanske tokfastnar för radhuset direkt!!!

Tvätten kallar på mig, see ya...........

Å så lite humor :-)

Jag, herr Penis, begär löneförhöjning av följande skäl:

* Jag utför kroppsarbete.
* Jag arbetar på stora djup.
* Jag störtar - med huvudet först - in i mitt arbete.
* Jag har aldrig ledigt på helger.
* Jag arbetar i en fuktig omgivning.
* Jag får inte betalt för övertid.
* Min arbetsplats är mörk och har dålig ventilation.
* Jag arbetar i höga temperaturer.
* Mitt arbete utsätter mig för höga smittorisker.

* * * * * * *

Käre herr Penis!

Efter noggrant övervägande av er begäran har förvaltningen kommit till slutsatsen att avslå densamma av följande grunder:

* Ni arbetar inte 8 timmar i ett sträck
* Ni somnar redan efter kortvarigt arbete.
* Ni följer inte alltid ledningens anvisningar.
* Ni arbetar inte alltid på er -av ledningen- anvisade plats, utan uppehåller er oftast på andra platser.
* Ni tar inget eget initiativ, utan måste sättas under press och bli vänligt behandlad innan ni överhuvudtaget börjar arbeta.
* Er arbetsplats är tämligen smutsig när ni lämnar den.
* Ni följer inte alltid säkerhetsföreskrifterna, t ex användandet av skyddskläder.
* Ni går i pension långt före 65.
* Ni tar aldrig några dubbelskift.
* Ni lämnar ibland er anvisade plats utan att ha slutfört ert arbete.
* Och som om det inte vore nog: Vi har ständigt sett er lämna arbetsplatsen bärandes två säckar med misstänkt utseende.

Trött men effektiv ändå!

Kunde som vanligt inte sova nämnvärt länge idag heller. Huvudet landade på kudden kl 07.10 i morse och lämnade densamma kl 12.10!!! Studsade som vanligt direkt in i duschen för att piggna till lite. Åkte sen och tvättade bilen. Dammsög och våttorkade inuti också så nu ser den ganska skaplig ut igen! Efter nattens jobb är jag ledig till fredag och jag hoppas verkligen att jag kan vila upp mig lite under veckan för det är inget roligt att gå omkring och vara trött hela tiden man blir till och med tjurig på köpet också fast man inte vill det!!!

På återseende!

Du kan aldrig ändra på någon annan, bara dig själv. Men genom att du ändrar dig själv så förändras också din omgivning...

Städat bort sommaren :-(

Kom hem kl 07.30 i morse från jobbet och stupade direkt i säng! Vaknade kl 12.20 och hoppade in i duschen direkt, åkte sedan ut till mor och far för att plocka ur alla saker i båten samt hjälpa pappsen med att plocka in lite utemöbler. Den årliga skattjakten i båten då man bla plockar ur dynor och allt annat som hör båtlivet till blev en ren besvikelse i år!!! Det brukar alltid dyka upp lite alkoholhaltiga drycker lite här och var men det blev ett riktigt bottennapp denna höst! Hittade endast ett halvt paket med salta crackers och 3 pkt koncentrerad måltidsdryck!!!! Bättre lycka nästa höst kanske? Är nu åter igen på jobbet och börjar inse att jag har börjat sova alldeles för lite sen jag kom tillbaka från semestern! Är ständigt seg och trött i kroppen! Behöver verkligen börja jobba dagtid nu då det sliter oerhört både på kroppen och psyket att vara uppe hela nätterna! Så samtalet från min chef kom verkligen lägligt igår kväll. Hon ringde och undrade om jag var intresserad av att börja jobba dagtid på Huddinge sjukhus from 1 oktober. Jag tackade ja direkt och kommer få besked i mitten av veckan som kommer om det blir verklighet eller inte. Dagtjänsten på Huddinge sjukhus innebär också att jag slippar jobba 2 helger på raken utan det blir varannan helg istället!!! Annars hoppas jag fortfarande på en "tjänst" som kan bli aktuell under hösten vilket innebär mån-fre och kontorstid, bara att hålla tummarna!!!

Ha en trevlig lördagskväll gott folk!
Själv tillbringar jag min bland akut sjuka på Danderyds akuten!!!!

Det finns alltid en morgondag......

Jag é inte bitter!?!?!

Kände det redan i morse på vägen hem efter ett telefonsamtal! Bitterveckan närmar sig med stormsteg!!! Det är just den veckan man verkligen ska ta tänka till minst 1 miljon ggr innan man ens har en tanke på att öppna käften!!! Annars kan allt sluta i total katastrof fast det gör det ju ändå! Det hjälper inte ens att man slänger ur sig en massa komplimanger eller uppmuntrar sin käresta (som annars tas emot med ett stort brett leendé, kram , puss osv osv) för det misstolkas direkt och istället uppstår det någon slags misstänksamhet emot en! Man får direkt spydiga kommentarer! Allt positivt man släpper från sina läppar omvandlas på något konstigt sätt till rena rama världskriget i den andres öron!  Skulle verkligen vilja ha en bittervecka för män! Bara gräva ner sig och gnälla som fan och misstolka allt!!

Inför en manlighetsvecka NU!!!

Har nog just haft en liten manlig bitterstund nu när jag skrev detta :-s
Vi män kanske är lite bittra ändå trots allt!!!

Efter regn kommer solsken :-)

Hann med mycket idag! Tror jag?!?!

Idag har jag dammsugit, diskat och fixat kaninburen innan tjejerna kom hem. Noelia började genast med maten när de anlände och jag hjälpte Nadja att ta fram och pumpa cykeln så hon kunda cykla (med mig i släptåg iförandes tofflor) och leka med sin kompis en stund innan middagen. Nästa gång blir det gympadojjor eller så tar jag fram min egen cykel så man hänger med för tofflor var ingen hit! Claudia förpassade sig i soffan med laptopen i knät (hon ser ju för skön ut, syns nästan inte bakom skärmen) och spelade något spel! Nolli slängde ihop en god spaghetti & köttfärssås som smakade super! Efter middagen var jag tvungen att åter bege mig till jobbet. Känns skit tråkigt att behöva åka och jobba när De man längtat efter hela dagen äntligen kommer hem. Känns som man hejar lite snabbt i dörröppningen för att sedan skiljas åt igen :-(

Hur man än vänder sig så är rumpan bak ;-)

Just vaknat!

Har precis vaknat, jobbade till kl 07.00 i morse. Nu ska jag bara piggna till lite sen blir det fullt race med diskning och dammsugning av lägenheten. Sen tänkter jag fortsätta titta lite på radhus på hemnet och bara ta det lugnt. Har ju trots allt 4 st nätter till att kämpa mig igenom så lite vila behövs det allt. Det värsta är att jag ska jobba 2 st helger på raken! Bläääääääää.... Är inget stort fan av nattarbete men en viss person gör så att det går mycket enklare. Utan dig hade jag inte orkat! Tack för att du finns i mitt liv!!! Fick reda på i tisdags att vxl-tjejerna på söder skall bort vilket banar väg för mig tillbaka. Hoppas jätte mycket på att jag verkligen kommer få arbeta där igen. Då är det slut på natt arbete och vanlig kontorstid måndag till fredag som gäller. Säkert jätte många som verkligen hatar ordet kontorstid! Till er kan jag bara säga, lägg ner!!!! Det är den absolut bästa arbetstiden du hinner med så otroligt mycket då du har varje kväll i veckan fri. Du får dessutom ett socialt liv på köpet. Tänk dig själv!! Du jobbar när andra sover och vise versa! När ska man hinna umgås?

Over and out......

Jahopp!

Då var man själv här!

Nu gäller det bara att lista ut vad man skall kunna skriva ner på denna sida!

RSS 2.0